Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Петмесечният Луис Торолд беше убит при катастрофа, а майка му 36-годишната Рейчъл Торолд остана в кома, когато на пешеходната пътека, по която вървели се ударили кола и микробус.

Малкото мъниче загива мигновено при катастрофата в известната черна точка на A10 в Уотърбич, Кембс.

Рейчъл била в кома в продължение на десет дни, след като била със счупен череп и почти всички счупени кости от дясната страна на тялото й.

Когато тя дошла в съзнание след почти осем седмици, Крис съпругът на Рейчъл, съобщил опустошителната новина, че синът им е починал.

Пред The Daily Mail Райчъл казва: “Спомнях си, че бях бременна”.

АГОНИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ

“И тъй като нямаше бебе, разбрах, че трябва да съм го загубила. Знаех в сърцето си, че е починал”, споделя Рейчъл.

Лекарите се надявали тя да се прибере у дома преди края на месец май след възстановяване, което те нарекли “чудо”.

Рейчъл, която се подложила на интензивна рехабилитация, казва: „Правя всичко, за да се оправя, защото искам да бъда майката, която Луис обичаше. Дължа му го. Никога не съм мислила да се откажа.”

Рейчъл и Крис се оженили през 2015 г., а бебето Луис се появило миналата година.

След петгодишна борба за зачеване, Рейчъл забременяла с Луис след първия им кръг на ин витро оплождане.

Шофьорът, за когото се смята, че е отговорен за фаталната катастрофа, при която загина бебето им 70 годишна жена, не е обвинена.

Те създават благотворителната организация „Фондация Луис Торолд“, за да се справят със смъртта на деца-пешеходци чрез подобряване на пътната безопасност.

Благотворителната организация настоява шофьорите на възраст над 70 години да бъдат редовно тествани.

Луис е роден през август миналата година. Рейчъл казва: “Толкова дълго копнеех да бъда майка. Това беше огромна борба. Луи беше нашето малко чудо и прекрасно бебе. Той беше просто прекрасен, усмихнат и щастлив. Имахме го за толкова кратко време, но той беше всичко за нас.”

Полицията съобщава, че Луис е бил убит, а Рейчъл била откарана в критично състояние в болницата Addenbrooke’s в Кеймбридж. Шофьорът на микробуса и водачът на леката кола са били с леки наранявания и са останали на местопроизшествието.

Лекарите казали на Крис, че Рейчъл е в кома с мозъчни наранявания и има по-малко от 50% шанс за оцеляване. През това време той прекарва два часа, държейки Луис, докато си казвали последното сбогом.

Крис казва пред The ​​Daily Mail: “На лицето му имаше малка усмивка. Имаше няколко малки порязвания и натъртвания, но иначе изглеждаше толкова перфектно. Трябваше сестрите да го вземат, това беше единственият начин да го пусна. Бях подготвен за смъртта на Райчъл, казах си поне тя ще бъде с Луис. Разбрах, че имам два избора – мога да прекратя всичко или може да съм там и да се моля за Рейчъл.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ „ЧУДО“

“Докато беше все още жив Луис, Рейчъл се нуждаеше от мен. Ако ми беше трудно, на нея й беше 100 000 пъти по-трудно”, казва Крис.

Сега пепелта на Луис се съхранява в леглото му, увита в спалния чувал, с който спеше през нощта.

Крис казва, че е „чудо” как съпругата му се е възстановила толкова бърно, но признава, че „не е приключило. Сега тя трябва да се справи с това, че дома им го няма Луис”.

След смъртта на сина им Крис казва: „Ние винаги ще те обичаме, наш малък Луис. Беше с нас само за кратко, но ни направи най-щастливите хора на света. Не мога да опиша колко сме съкрушени, че те няма. Ти беше толкова щастливо малко момченце и твоята радостна усмивка и смях никога няма да ни напуснат.”

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *