Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Шайло Нувел Джоли-Пит, 14-годишната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, е премахнала фамилията на баща си от скрития си профил в социалните мрежи и е оставила само фамилията на майка си. Това се случва на фона на продължаващите дела за попечителство, които актьорите водят от 2016.

Запознати отбелязват, че постъпката ѝ е била силен удар за Пит, тъй като той е особено близък с нея. “Брад е толкова горд с Шайло и човека, който е станала. Той обича това, че тя винаги остава вярна на себе си и е толкова добра към братята и сестрите си”, каза преди време източник пред Entertainment Tonight, цитиран от iWoman.

Бившите съпрузи имат три осиновени деца – Мадокс на 19, Пакс на 17 и 16-годишната Захара, а също три биологични: 14-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

Според източници, за решението на Шайло очевидно има пръст бившата съпруга на Пит. Сега двойката решава въпроса за попечителството над децата, а Анджелина прави всичко възможно да спечели в съда. Това пренебрегване на Пит е знак, че той може да загуби Шайло, каза близък на актьора.

Той добави още, че Брад Пит живее само заради децата си, а семейството за него е най-важно. В същото време отношенията на Пит с най-големия им син са сложни. Той се скара с Мадокс през 2016 г., когато момчето се застъпи за майка си по време на родителска кавга. Актьорът многократно се е опитвал да подобри отношенията със сина си, но Мадокс така и не може да му прости. Според източници сега те дори не общуват.

Снимка:shiloh.jolie.pitt

В съда Брад Пит търси съвместно попечителство над децата, но Анджелина Джоли не е доволна от такива условия. Тя иска да получи пълен контрол над тях. След като двойката се раздели, децата останаха при майка си, а актьорът ги вижда по празници и почивни дни.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *