Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

През изминалия ден, на 17 април, са регистрирани 17 нарушения от въоръжените сили на сепаратистите По-специално, близо до село Новомихайловка, врагът откри огън към позициите на защитниците от противотанковото оръдие МТ-12, съобщава Censor.net

В близост до селищата Майорск, Новгородское, Зайцево, Пивдне, Шуми и Луганск противникът стреля от миномети 82 и 120 калибър, гранатомети, картечници с голям калибър и стрелково оръжие, забранени от Минските споразумения. В предградията на населените места Пески, Широкино, Авдеевка и Водяное в Донецка област врагът стреля от автоматичен статив и ръчни противотанкови гранатомети, едрокалибрени картечници и стрелково оръжие.

“В резултат на вражески обстрел един военнослужещ от въоръжените сили на Украйна получи шрапнелна рана. Състоянието на войника е с умерена тежест. Представителите на ООС /Операция на обединените сили/ бяха уведомени за действията на въоръжените сили на сепаратистите. Украинските военни са отвърнали на обстрела на руските окупационни сили “, казват от щаба.

Според щаба към 7 сутринта на 18 април е регистрирано едно нарушение на примирието. И така, близо до Авдиевка руските нашественици откриха огън от подцевни гранатомети, едрокалибрени картечници и стрелково оръжие.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *