Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Красотата е субективно понятие. От edna.bg Представят жените, които се доближават максимално до образа на доминантната западна култура днес.

Ние сме на мнение, че външният вид е само повод да опознаеш някого, но в никакъв случай не бива да подценяваме неговото значение, защото човекът преди всичко друго е социално животно.

Предстои да ви разкрием каква дефиниция дава науката за физическа красота и кои известни красавици попадат в тази теоретична рамка.

Учени използват компютърна програма за генериране на лица на издирвани престъпници и предизвикват 1000 доброволци да оценят чертите на известни личности. В края на проучването става ясно, че лицето, което масово се приема за естетически удовлетворяващо, е това на Натали Портман.

Според учени Ема Стоун има перфектния нос – малък, леко чип и деликатен.

<p>Според учени Ема Стоун има перфектния нос - малък, леко чип и деликатен.</p>

Доказано е, че Скарлет Йохансон има съвършената форма на очите, която подкрива всички естетически критерии.

<p>Доказано е, че Скарлет Йохансон има съвършената форма на очите, която подкрива всички естетически критерии.</p>

“Златното сечение” представлява математически изчислена симетрия, свързана с пропорциите на лицето. Амбър Хърд е щастливката, чиито черти съвпадат с нея напълно.

<p>"Златното сечение" представлява математически изчислена симетрия, свързана с пропорциите на лицето. Амбър Хърд е щастливката, чиито черти съвпадат с нея напълно.</p>

Да кажем, че Анджелина Джоли е красива, носи информационната стойност на изречението “Небето е синьо”. Интересното в случая е, че нейният чар частично се дължи на перфектната симетрия в разстоянието между двете веджди и тяхната форма.

<p>Да кажем, че Анджелина Джоли е красива, носи информационната стойност на изречението "Небето е синьо". Интересното в случая е, че нейният чар частично се дължи на перфектната симетрия в разстоянието между двете веджди и тяхната форма.</p>

Отново с математически аргументи чертите на Шерил Коул може да бъдат етикирани като съвършени, защото при нея се наблюдава перфектна симетрия между ширина и дължина на лицето, както и най-привлекателната форма тип “сърце”.

<p>Отново с математически аргументи чертите на Шерил Коул може да бъдат етикирани като съвършени, защото при нея се наблюдава перфектна симетрия между ширина и дължина на лицето, както и най-привлекателната форма тип "сърце".</p>

Накрая, наградата за перфектни устни се присъжда на Емилия Кларк.

<p>Накрая, наградата за перфектни устни се присъжда на Емилия Кларк.</p>

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *