Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Добрата фигура е резултат не само от постоянните тренировки и правилното хранене, но и от мисленето, което превръща дори шопинга или избора на ястие в ресторант в мини тренировка. Поне така си мислят холивудските знаменитости, разказва Marie Claire.

Ежедневни дела

Дори такива прости неща като избора на тоалет за деня изискват усилия. Изпълнявайки тази рутина, понякога продължава твърде дълго и в този момент вие отново горите калории.

Работа

Смятате ли, че седенето пред компютъра е вредно? По принцип да, но, както знаете, има изключения от всички правила. Работата пред монитора също може да ви помогне да отслабнете. Например, изгаряйте 101 kcal на час само като преглеждате документи, прелиствате любимите си сайтове или съставяте графики и таблици. Основното е  отношението.

Семейство

Нашите близки са не само верни спътници в живота, най-голямата ни радост и като цяло смисъла на съществуването, но и отлични фитнес инструктори (въпреки че те самите не знаят това). С тях често организирате различни разходки и посещения, свързани с физическа активност.

Почивайте извън града

Разходката из есенната гора е полезна сама по себе си: чист въздух, красива природа, която радва окото и подобрява настроението и в крайна сметка с всяка стъпка губим омразни калории и изпомпваме мускулите. Градинарската работа също не е за подценяване. Саденето на цветя сваля излишните калории с 300 ккал / час, а докато косите тревата с 200.

Пътуване

Преминаването от точка А до точка Б е не е лесна задача. За да направите това, трябва да направите много големи и малки неща, например да стигнете до колата и да седнете зад волана, или дори да го оставите в гаража и да вървите пеша до вашата дестинация.

Превод и редакция: Trendy News

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *