Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Овен

Още в първия делови ден на седмицата направете необходимото, за да се освободите от тези свои вътрешни безпокойства, които единствено задълбочават усещането ви за безизходица. В случай, че някои събития в живота ви не зависят от пряката ви намеса, то по-добре е да опитате да не мислите за тях и да използвате малкото положително от тях. Опитайте се да предвидите възникването на някои затруднения от чисто материален характер. По-голяма част от вас ще направят важни уговорки в професионалната сфера. Напълно възможно е някои да планират предстояща командировка, от която очакват конкретни решения и развитие на предприетите от тях.

Телец

Днес за голяма част от вас ще е важно да подобрят положението си на работното място, като преценят правилно докъде се простират възможностите им. Не поемайте ангажименти, които са извън вашата компетенция. Също така не се доверявайте сляпо на обещания, дадени ви от колеги, делови партньори или началници, особено ако самите те нямат сериозен интерес от това. Стремете се към постигане на равновесие, което ще ви осигури и спокойствие в материалната сфера. Не се впускайте в инициативи, които могат да бъдат във ваш минус. Направете цялостна равносметка на приятелствата и контактите си. Освободете се от тези контакти, които ви натоварват или отдавна са изгубили искреността в общуването.

Близнаци

През първия ден от седмицата мнозина от вас трябва да обърнат специално внимание на здравето си, особено ако не се чувстват във върхова форма. Внесете разнообразие в заниманията си, като се опитате да се освободите от досадните задължения от чисто битов характер. Преосмислете някои свои несигурни проекти от професионален характер. Някое ще се опитат да затвърдят и доразвият обществените си връзки и контакти, особено ако от тях очакват конкретно развитие в професионално отношение. Не се колебайте да планирате предстоящите си инициативи от делово естество, като се опитате обаче да не пренебрегвате правилата, установени преди вас.

Рак

В днешния понеделник избягвайте рисковете от предприемане на погрешен избор в професионален и материален план. Стремете се да планирате и организирате задълженията си по начин, който ще ви помогне да се освободите от задължителните си отговорности, но и в същото време да разполагате с достатъчно свободно време. Душевното ви равновесие ще ви позволи да постигате по-лесно набелязаните цели в професионалната сфера. Възможно е да получите търсената от вас поддръжка от страна на влиятелни особи, но като че ли това ще стане реалност, ако успеете да ги убедите в правотата си. Напълно възможно е мнозина от вас да страдат от някои неочаквани финансови затруднения.

Лъв

В първия ден на седмицата преценете правилно възможностите и планирайте предстоящите си ходове, без да жалите сили и средства. Искайте и ще ви се даде както в личен, така и в материален план. Не злоупотребявайте с доверието, гласувано ви от приятел или още по-малко от интимната ви половинка. Понеделникът е изключително благоприятен за премахване на недоразумения и затруднения. Възможно е мнозина от вас най-накрая да си възстановят загуби или да им бъдат върнати пари, които са дали назаем. Добре е да сложите под пълен контрол чувствата си. Не разпилявайте усилията си в няколко направления, особено ако трябва да приключите с някои задължения.

Дева

Днес ръководете разумно делата си в професионалната сфера, ако искате да съхраните стабилността си за дълъг период от време. Не заобикаляйте правилата, установени от началници и високопоставени клиенти. Демонстрирайте търпение и разбиране към капризите, проявени от тези, за които работите. Концентрирайте се върху главните инициативи, от които можете да печелите добре в материално отношение. Не правете компромиси, които могат да ви струват скъпо и като реализация, и като печалба. Опитайте се да не поставяте начало на сътрудничество, за което нямате нужната подготовка. Бавното и равномерно темпо на живот ще ви позволи да избягвате неприятностите.

Везни

В първия ден на новата седмица се концентрирайте върху главното в професионално отношение и не допускайте разсеяност, особено ако се стремите към постигане на стабилност. Опитайте се да контролирате разходите си за вещи, инициативи или осъществяването на проекти, от които реално не очаквате съществени печалби. Загърбете по тактичен начин ограниченията, които се опитва да ви постави интимната половинка. Планирайте настоящето и бъдещето си, като избягвате крайностите в мисленето си, тъй като това ще ви лиши от възможността да сте обективни тогава, когато се налага. Стремете се да направите точна равносметка за текущото си финансово състояние.

Скорпион

Първият делничен ден ще подложи на изпитание всички представители, родени под този зодиакален знак. От една страна, ще трябва да доказвате многократно, че на вас може да се разчита и да се гласува доверие. Не трябва да трупате огорчение, ако все пак не получите желаното в професионалната сфера. Във връзка с това понеделникът за вас ще е подходящ за някои нови инициативи от професионален характер. Взимайте добре обмислени решения, които се отнасят за членовете от вашето семейство. Не отхвърляйте новите отговорности, възложени ви от страна на началници и високопоставени особи. Родените в края на знака да се стремят да защитят членовете на своето семейство от външни натрапници.

Стрелец

В първия ден на седмицата голяма част от родените под знака ще имат желанието да внесат повече промени в начина си на живот. За една част от вас тези стремежи ще станат реалност, а за другите като че ли ще съществуват твърде много необясними ограничения, които ще ги спъват в осъществяването на плановете ви. Финансовото ви състояние ще е стабилно, така че ще можете да осъществите няколко наложителни покупки за дома си. Родените и в лична година 5 ще изпитват известни трудности при сключването на сделки с чужбина или при осъществяването на далечни пътувания. Бихте имали напредък както в работата си, така и в социалните контакти, но като че ли вие ще сте този, който ще направи първата крачка.

Козирог

В първия ден на новата седмица ще усетите, че финансовото ви състояние е нестабилно, затова бъдете изключително предпазливи при боравенето с наличните си пари. Не осъществявайте необмислени вложения в покупка на непроверено недвижимо имущество. Опитайте се да укротите поривите си в професионалната сфера. В любовта ще имате пълната подкрепа от страна на интимната си половинка. Някои няма да се възползват от нея, защото ще имат твърде изявено желание за постигането на по-голяма лична свобода. Намалете темпото на работа, тъй като рискувате да навредите на физическото си здраве. Опитайте да се освободите от някои служебни ангажименти поне за няколко дни.

Водолей

Още през първия делничен ден на новата седмица проектите ви в професионалната сфера ще се радват на широка подкрепа. Ще можете да осъществявате желанията си без обичайните пречки, но това може да намали вашата бдителност. Опитайте се да засилите концентрацията си, тъй като това ще ви помогне да налагате контрол там, където той е необходим. Мнозина ще могат да разрешат някои спорни въпроси, възникнали още преди време между тях и колегите им на работното място. Ще се радвате на добри аспекти в чисто материалните ви инициативи. Добре е, ако обърнете поглед и към благотворителност, която можете да проявите по най-различен начин.

Риби

Осъществявайте делови срещи и преговори по нови проекти с повишено внимание. Най-важно за вас през днешния понеделник е да бъдете добре информирани, защото само така ще можете да контролирате на сто процента събитията, които пряко или косвено ви засягат в професионален или материален план. Напълно възможно е, ако не проявят това си качество, мнозина от родените под този зодиакален знак да се разминат с очакванията си, тъй като те няма да имат нищо общо с реалността. Като че ли най-много ще спечелите, ако заложите на правилното планиране и организиране. Въпреки желанието си вероятно ще ви се наложи да се съобразявате с обстоятелства и конкретни правила, наложени ви от други.

Източник: Tribune.bg

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *