Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Това, което правим не са личностни атаки, а даване на алтернатива на хората. Затова започнахме да представяме структурните си политики. Целта ни не е била да отцепваме хора, а да даваме ценности и политики, свързани с център дясно, и хората, които са ги припознали –  са добре дошли. Това заяви лидерът на Републиканци за България (РБ) Цветан Цветанов в ефира на NOVA.

“Мога да кажа, че ще сме политическа сила, която ще бъде незаобиколим фактор. Нашите кандидати и политически водачи са достатъчно успели хора в своята среда”, категоричен бе той.

“Ние сме единствената партия, която спазва последователно евроатлантическите ценности и говори за политики, които са в център-дясно. Това е, към което се стремим. Смятам, че ще получим съответната електорална подкрепа. На частичните избори преди 3 седмици издигнахме кандидати в 7 населени места и там бяхме 3-та политическа сила. Това е представителна извадка, защото се прави сред по-голям брой допитвания до хората. Това, което правим, и това, което съм изградил през последните 8 месеца, това е цялостно хоризонтално покритие на ПП „Републиканци за България“, уточни Цветанов.

“Искаме да подобрим живота на българските граждани”, каза още той. 

Попитан с кого не би се коалирал в едно бъдещо управление, лидерът на РБ заяви: Има червена линия, която не бихме преминали, за да управляваме в коалиция, а това са БСП и ДПС с ГЕРБ, защото последните две са едно цяло. Извънпарламентарните сили заявяват, че искат да бъдат алтернатива. Може да се водят разговори и когато има припокриване на част от управленските акценти, които са предложени в един предизборен период, може да се намери консенсус или да има плавни мнозинства за реализиране на определени политически решения. Знам къде е червената линия и по-добре да запазиш своята идентичност и да говориш принципни неща, а не след избори да отстъпиш от тези принципи, които си лансирал в предизборно време и да получиш резултат, който да съответства на това да бъдеш незаобиколим фактор, но да бъдеш въвлечен в общ знаменател и да продължим с непрозрачното харчене на пари, липсата на политики за подпомагане на средния и малък бизнес, семейните и микро бизнесите. Искаме да има много ясна политика за лидерството на България в региона, в който живеем.

Според него в момента не се харчат прозрачно пари, не е ясно как се подпомага малкият и среден бизнес.

“Смятам, че могат да се водят разговори и може да се намери един консенсус с Мая Манолова”, обясни още той.

Попитан дали има подкрепа от САЩ, Цветанов заяви, че посолствата у нас правят разговори с всяка една политическа сила. “Ние имаме принципи и трябва да ги отстояваме”, подчерта Цветанов.

По думите му достатъчно напоително е отговорил за асансьорите и апартаментите си. “Не съм извършил никакво престъпление. Всичко, което съм правил или правя е декларирано и съм платил осигуровките си за това”, каза още той и допълни, че има съответни компетентни органи, които извършват проверки.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

11 Коментара

 • Сандо, 19 март, 9:12 @ 9:12 Отговори

  Вие сте фактор в политиката г-н Цветанов ! Това е и първият признак на успеха и на това че сте на правилният път.

 • Закари, 19 март, 9:14 @ 9:14 Отговори

  Радвам се, че има партия като Републиканите, защото те сплотяват народа, посещават не само едните,а и етносите. Трябва обединение, а не разединениe

 • elho, 19 март, 9:19 @ 9:19 Отговори

  Най-накрая партия която да не е лидерска и да дава възможност на всеки да бъде активен на младите най-вече!

 • wert, 19 март, 9:23 @ 9:23 Отговори

  Само Републиканци могат да преборят,мафията ДПС И ГЕРБ!!

 • БИГДИК, 19 март, 10:02 @ 10:02 Отговори

  PHAHAHAHAHAHHA ЦВЕТАНЪТ

 • Страхил, 19 март, 10:12 @ 10:12 Отговори

  Има резон в това да постигнат консенсус, защото и двамата са против управлението на една мутра! Смятам, че би се получила добра комбинация!

 • Пирикъл, 19 март, 11:38 @ 11:38 Отговори

  С всеки може да се постигне консенсус, но трябва на първо място да бдъе човек, който ще разбере. Най-важното е да изгоним Борисов, другото след това само ще се нареди

 • Аспирин, 19 март, 11:40 @ 11:40 Отговори

  Републиканците са най надеждната партия, която се е кандидатирала. Хора с опит и то кадърни, които могат да променят бъдещето на България

 • Способни, 19 март, 11:43 @ 11:43 Отговори

  Искате да подобрите живота на българските граждани и това се вижда, не само в думите ви, а и в действията

 • Зеница, 19 март, 12:00 @ 12:00 Отговори

  На този етап уж никой не знае как се харчат държавните пари и на кои бизнеси се помага, но и без да питам Борисов, всички знаем, че всичките финанси предназначени за България отиват в неговата банкова сметка

 • буря, 19 март, 12:17 @ 12:17 Отговори

  Хората виждат, че целта ви да помагате и променяте страната към плюс и са убедени, че ще постигнете победа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *