Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Една звезда на Instagram обяви публично, че е спала с шефа на социалната медия, и бе наказана за това. А дотогава Кендра Съндърланд има бляскаво бъдеще пред себе си в бранша, в който е избрала – порното. Летящ старт на 25-годишната жена й дава клип, в който мастурбира насред библиотека на Университета в Орегон, пише webcafe.

Кендра има и суперуспешен акаунт в Instagram, който трупа над 2,2 млн. последователи, но изведнъж е спрян от модерацията на социалната мрежа заради „непристойното поведение“ на порноактрисата. Голи снимки, последвани от лъжи, че Съндърланд е спала с директора на Instagram, са в основата на този казус.

В средата на ноември Кендра пуска няколко свои горещи кадъра, на които е гола от кръста нагоре. Снимките са кристално ясни, което ги прави в разрез с правилата на платформата. Instagram забранява публикуването на всякакво съдържание, което съдържа голота, независимо дали обектите са пълнолетни и дали са снимани напълно доброволно.

По принцип модерацията на сайта отстранява изключително бързо неподходящите кадри, най-вече защото изкуственият интелект засича доста ефективно голи женски гърди и мъжки интимни части. Снимките на Съндърланд обаче някак си остават онлайн и започват да събират коментари, които валят лавинообразно.

Голяма част от подмятанията са от последователи, които хвалят пищните форми на Кендра и подробно описват какво биха й сторили, ако тя е до тях.

Между възбудени мъжки писания се прокрадват и немалко въпроси как въобще тези снимки не са все още премахнати, въпреки че на тях безспорно и твърде явно се виждат голите гърди на еротичната звезда.

Кендра отговаря в коментарите, че кадрите стоят, защото „духа на изпълнителния директор“ на платформата.

Но и това смело твърдение не успява да привлече вниманието на модераторите, макар че директорът – Адам Мосери – е женен мъж с три деца и с репутация на примерен съпруг.

източник: Flickr

Фактът, че никой не поглежда към профила на Съндърланд и към случващото се там, й дава допълнителна доза смелост.

Така на 9 декември Кендра публикува в Instagram свое видео, в което отново е напълно гола от кръста нагоре. Този път тя си играе с дилдо и имитира френска любов, като в същото време се фука, че акаунтът й още не е изтрит и че това е защото има интимни взаимоотношения с Мосери.

„Тук съм и никъде няма да ходя“, категорично заявява още блондинката.

В същото време даже и профилната снимка на порноактрисата е в разрез със забраните за голота в социалната мрежа. При опит тя да бъде докладвана към модератор, потребителите получават отговор, че нарушение всъщност няма, което кара някои от тях да се чудят дали в приказките на Кендра няма и доза истина.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *