Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

В ранния следобед на сряда, Цитиридис събира онлайн опълчение, което насочва към Инстаграм профила на Бареков.

Скъпи последователи, разбрах тежка новина. Николай Бареков ме е блокирал в Инстаграм. Пишете му коментари и съобщения и го помолете да ме отблокира. Важно ми е. Моля ви, пишете му, веднага!”, насърчи последователите си в социалната мрежа Цитиридис.

Източници твърдят, че войната между двамата започва още от журналистическите години на Николаос.

Създаден бе и хаштаг #otblokiraigruka, а феновете на водещия веднага започнаха да пращат съобщения с молби на инстаграм-профила на Бареков. Те бързо заляха мрежата и станаха тотален тренд сред младите последователи на водещия.

Съвсем бързо се появиха и така модерните днес “memes”, чрез които потребителите осмиват дадена ситуация.

“Получих видеото му като спам. В Инстаграм нямам тинейджъри за приятли. С г-н Цитиридис сме от различни поколения, имаме различни интереси. Нито ми е бил приятел, нито съм го блокирал. Неговият случай е малко, как да ви кажа… Държи се като ощипана мома. Иска му се, но никой не ги е канил. Нямам никакъв досег с този човек. Нито го гледам по телевизията, нито го следвам в Инстаграм. Нека се позабавлява още малко, докато има безплатен ефир. Когато направи като мен 35 години в телевизията и политиката на най-високо ниво, тогава ще станем приятели. Едно е да си Николай Бареков, Слави Трифонов, Бойко Борисов, друго е да си момче от улицата. Още нещо ще кажа и приключвам: Когато се ритат атовете, обикновено пострадват магаретата”, коментира пред ПИК Бареков. 

Припомняме, че преди няколко месеца Николай Бареков захапа bTV, където в продължение на седем години – от 2003 до 2010 г., бе лице на сутрешния блок, заради това, че е изтрит от историята на телевизията. 

Бареков не остана длъжен на Цитиридис и също публикува видеото му в личния си профил Инстаграм. Към него той написа обиди и към Николаос, и към bTV.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *