Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Тези две деца може да не си приличат на пръв поглед, но споделят уникална връзка. 

Въпреки че мнозина не могат да повярват, момчето и момичето на снимката всъщност са близнаци. Въпреки различията, връзката помежду им изглежда наистина възхитителна!

Шансът да се родят близнаци с различен цвят на кожата е 1 на 500.

 Дори тази вероятност да ви се струва много малка, да родите близнаци с различен цвят на кожата, очите и косата изобщо не е невъзможно.

Именно такава огромна изненада се случва на Джудит Нвокоча. През 2016 г. тя ражда необикновени близнаци. „Спомням си, че първоначално си помислих, че медицинската сестра ми е подала грешното бебе“, коментира Джудит.

Малката Качи има рядък случай на албинизъм.

Това е т. нар. окулокутанен албинизъм тип 2, което е наследствено състояние, при което хората не произвеждат достатъчно меланин и това се отразява на външния им вид, главно на очите, кожата и косата. Едно на всеки четири деца има шанс да бъде засегнато, когато и двамата родители са носители на гена на албинизъм.

Въпреки албинизма си, освен че кожата ѝ е по-чувствителна към слънцето и се налага да носи очила поради малко по-лошото си зрение, Качи е напълно здрава за радост на родителите си.

Джудит Нвокоча е родена в Нигерия, но живее в Канада и работи като фотограф.

През 2019 г., когато близнаците са на 3 години, създава профила @black_n_white_twins в Instagram и започва да документира ежедневните приключения на Камси и Качи.

Нормално е да се предположи, че хората трудно вярват, че Качи и Камси са близнаци. Но въпреки че Качи често привлича вниманието, Джудит не позволява това да я сломи. Всъщност една от причините да прави толкова много снимки на Качи и Камси е, защото иска да докаже на дъщеря си колко е красива.

Джудит публично говори за това колко благословена се чувства с тези две прекрасни деца.

Тя споделя, че въпреки че изглеждат много различни, в много отношения си приличат и връзката им става все по-силна с всеки изминал ден.

Историята на Качи и Камси, които вече са на 4 години, е истинско свидетелство за поговорката, че нашите уникални различия ни правят специални!

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *