Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Като филм на абсурда беше това, което се случи на срещата с ЦИК. Очакваха, че в неделя те ще си определят цената на машините, а в понеделник ние ще сме готови. ЦИК прави много грешни сметки. Това заяви пред БНТ изпълнителният директор на “Сиела Норма” Веселин Тодоров. 

“Освен, че имаше поръчка за машини и организиране на вота за парламентарния вот, ЦИК включиха и президентските избори, които са в два тура. Президентските избори оскъпяват процедурата почти два пъти”, каза още той.

Заявихме, че няма проблем да осигурим машини, ако заявката беше дадена в края на май месец. Цената се формира на база себестойността + малка надценка от 7-8%. На по-късен етап бяхме готови да предоставим услугата и без печалба”, коментира Тодоров.

“Вероятно никой друг освен нас няма да може да достави машини, ако “потупаме топката” още дни най-вероятно и “Сиела норма” няма да може”, разкри директорът на компанията. 

Явно ние трябва да работим, независимо дали искаме. Толкова ли сме глупави, че да не вземем парите, ако наистина както казва ЦИК, има половин милион печалба от предложената 6.5 милиона оферта, попита шефът на “Сиела Норма”.

“По никакъв начин не сме притиснати политически, освен от ЦИК, които искат от нас 7 милиона загуба. Правителството не е склонно да отпусне още няколко милиона за провеждането на изборите”, допълни още той. 

“Ако държавата застане срещу нас, ние сме изчезнали за секунди. Няма договорки”, завърши Веселин Тодоров. 

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *