Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Майка защитава пушенето на канабис, тъй като твърди, че това я прави по-търпелива с двете й деца, пише The sun.

27-годишната Кейтлин Фладагер живее във Ванкувър, Канада, където употребата на медицинска марихуана е законна. Въпреки това, майката казва, че постоянно е подложена на критики от страна на други майки.

В своя защита Кейтлин казва, че пушенето на джойнт не е по-различно от пиенето на чаша вино и висенето в Instagram.

„Да, имам две деца и да, пуша трева ”, написа тя по-рано този месец.

Кейтлин забременяла от любимия си в гимназия. Тогава била на 18 години и двойката вече се радва на две деца – Адриана и Джак.

Снимка: Instagram

Тя иска да „повиши осведомеността“ за това как марихуаната всъщност може да помогне на жените да станат по-добри майки на децата си.

„Никога не съм била най-търпелива с двете си деца. Марихуаната ме прави по-добра майка, тъй като спя по-добре нощем. Събуждам се отпочинала и с по-чист ум.” – категорична е тя.

Снимка: Instagram

Кейтлин казва, че пуши трева само след като децата й са в леглото⁣ и я използва вместо антидепресанти. Майката твърди, че също така й помага да намали пиенето.

“Марихуаната подпомогна да спра да пия толкова много и честно казано, предпочитам пушенето пред пиенето. ⁣Можеш да бъдеш отговорна майка и да пушиш трева.“ – твърди тя.

Снимка: Instagram

Обяснявайки как е виждала много публикации в Instagram за „майки, които пият бутилки вино“, за да се справят с коронавирусната криза, Кейтлин добави: „Веднага щом спомена, че употребявам марихуана, за да се успокоя, след като децата са в леглото, все още ги получавам критики “

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *