Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Йордан Цоневе

„При представяне на законопроекта от страна на вносителите, бяха пристъпени някои важни неща. Бе отправен призив към българските граждани да гледат внимателно, аз също отправям призив към тях да го правят. Гледайте кой е последователен“, това каза депутатът Йордан Цонев от трибуната на Народното събрание.

„Позицията на ДПС е изключително последователна, ясно аргументирана и много точна. Аз ще я припомня за новите колеги в тази зала“, добави той.

„Ние участвахме в общественото доверие и в дебата да преминем ли към публично финансиране на тези партии, или да остане както преди. Той продължи общо година и общото мнение бе, че трябва да има финансиране. Ние бяхме един от вносителите в този модел“, заяви народният представител.

„В годините тази субсидия беше увеличавана. Може би в годините на сериозен икономически растеж, да сме отишли 1 или 2 идеи извън границите, но това не променя позицията ни политическите партии да бъдат финансирани с публични средства“, каза членът на парламентарната група на ДПС.

„Ние мислим, че тази субсидия от 1 лев, не може да покрие нищо“, добави той.

„Трябва да има публично финансиране, трябва да има размер и да се води дебат дали финансирането да бъде само такова“ заяви депутатът.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *