Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Жителка на американския град Хародсбург, Кентъки се омъжила за бащата на бившия си съпруг и разкрива историята на връзката им, публикувана в Daily Mail.

Ерика Куигъл се омъжва за по-големия брат на училищния си приятел – Джъстин, когато била на 19, приятелят й на 27 години. Две години по-късно те вече имали син, но скоро след това семейните им отношения се влошили. Джъстин обичал да си стои вкъщи и се задоволявал с малко, а съпругата му изградила кариера, мечтаела да пътува и участвала във всички дейности, например, носенето на дрехи в автомобилни изложби, организирани от нейния тъст Джеф – така те открили, че имат общи интереси и се сближили.

Скоро Ерика започнала да разказва на тъста си за брачните си проблеми. След известно време тя решила да се разведе със съпруга си и се преместила със сина си при родителите си. Въпреки това, Ерика осъзнала, че изпитва чувства към Джеф, и научила, че това е взаимно. Тя обсъдила това с бившия си съпруг и той казал, че няма да се намесва в техния съюз. След края на процедурата по развод, Ерика и Джеф заживяли заедно.

Скоро двойката узаконила връзката си, а след това им се родила дъщеря. Ерика твърди, че продължава да общува с бившия си съпруг, заедно отглеждат сина си. Тя подчертава, че нейният роман с Джеф започнал, след като тя твърдо решила да се раздели с бившия си съпруг и това не била причината за развода. Тя също така добавя, че голямата разлика във възрастта по никакъв начин не пречи на връзката им: те се оженили, когато Ерика била на 29, а Джеф на 58 години.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *