Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров даде добра оценка на представянето на играите в трите контроли, които изигра в последните десетина дни. Нашите завършиха наравно със Словакия и допуснаха загуби от Русия и Франция, но Петров вижда израстване в редиците ни, а това, което го радва най-много е позитивното настроение, предава “Спортал”.

“Изиграхме три много здрави контроли. Дадохме шанс на всички, особено младите, в мачовете срещу силни противници. Приехме мача с Франция с изключителен риск, тъй като имахме само три дни за възстановяване. Щастлив съм, че почувствах тази атмосфера. Срещу Русия не ни достигнаха няколко минути, а срещу Франция – десетина. Нашият път ще е много дълъг. Пролича си умората, особено срещу Франция. В защита играхме почти с едни и същи хора. Срещу Русия се опитахме да запазим някои хора за Франция. Това са полезни проверки. 

Аз съм много доволен от това, че нашия отбор започна да изглежда много стабилно. Получихме три гола от Франция, но това е като следствие от умората. Младите момчета допуснаха някои грешки, но като цяло се представиха много стабилно. Благодаря на всички за старанието, атмосферата беше прекрасна. Вървим си по своя път, изграждаме отбор. Благодаря на всички за отличното отношение. И в Москва, и в Париж, играхме пред публика, която подкрепяше своите отбори. Пожелавам успех на Франция и Русия на европейското. Предстоят ни много сериозни пет двубоя от световните квалификации, ще продължим работата си. Общо взето съм оптимист за това как се развива нашия отбор. Надявам се да запазим тази атмосфера на позитивизъм”, завърши Ясен Петров.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *