Продукти:
1 пакет от 200 гр замразени равиоли със спанак и сирене
50 гр масло или 3-4 с л зехтин
1 стрък прясна салвия /градински чай/
3 скилидки чесън
1 с л препечени кедрови ядки
2 с л прясно настърган пармезан
сол, черен пипер.
Приготвяне:
Сварете равиолите според указанието в подсолена вряща вода.
Извадете с решетъчна лъжица и запазете топли.
В тиган разтопете маслото и добавете накълцан чесън и салвията.
Добавете равиолите и разбъркайте добре.
Снемете от огъня и сервирайте веднага.
Поръсете с кедровите ядки, пармезан и черен пипер по желание.
Ако имате време и желание можете да си приготвите равиоли в къщи с домашно тесто и плънка по желание.
Източник: Vkusnoikrasivo