Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

След като сложите край на една връзка, обикновено ви трябва известно време, за да излекувате напълно сърцето си и отново да се влюбите. При всеки е различно, но от психологическа гледна точка е ясно, че ако не обичате себе си, е по-трудно да давате и получавате любов. Затова първо трябва да поработите върху начина, по който се чувствате и грижите за собственото си съзнание, тяло и дух. А как да разберете дали наистина сте готови да се впуснете в нова връзка? Тези 12 знака ще ви помогнат.

1. Привличате партньор, с когото сте на една вълна

Когато се обичате и приемате, е по-лесно да привлечете мъж, който не само обича себе си, но също така иска и е готов за здрава, щастлива и пълноценна връзка.

2. Вие сте си самодостатъчни

Знаете, че сте готови, когато не се нуждаете от връзка, за да се чувствате щастливи и ценни. Когато искате да споделяте любовта си, отколкото да получавате любов. Когато желаете връзката да задълбочи растежа ви, вместо да запълни празнотата ви.

3. НЕ се задоволявате с условна любов

Вие сте готови, когато знаете, че заслужавате да получавате безусловна любов от партньора си.

4. Осъзнавате, че няма нищо “грешно” във вас

Единственият човек, който може да ви допълни, сте вие самите. Начинът да го направите е да приемете, че няма нищо грешно във вас, не сте счупени и нямате нужда да бъдете поправени.

5. Не чакате някой друг да ви спаси

Напълно готови сте за връзка, когато изоставите желанието някой друг човек да ви “спаси” или “излекува”. Когато давате и приемате любов по най-чистия и истински начин – необременени от предишните ви любовни рани.

6. Изхвърлили сте списъка си с очаквания

Наистина сте готови за любов, когато сте се отървали от списъка си с очаквания. Когато просто искате да намерите прекрасен човек, с когото да се обичате и да споделяте живота си. Без условия и ограничения.

7. Не търсите отчаяно

Както се казва – за да получите нещо, което много искате, понякога просто трябва да спрете да го търсите. Това важи с пълна сила и за любовта. По-добре се концентрирайте върху развиването на вашите способности и страсти. Една уверена, балансирана и интересна жена привлича като магнит.

8. Напълно сте преживели предишната си връзка

Ако напълно сте преодолели бившия си, ако не изпитвате вече гняв, разочарование и сте простили на себе си, но и на него, значи сте готови. Самосъжалението е ясен знак, че не сте готови да продължите напред. Затова имате нужда от промяна, ако все още таите негативни чувства.

9. Готови сте да рискувате

Човек, който е готов за истинска интимност, е наясно с рисковете и несигурностите, които произтичат от влюбването. Че връзката може да прерасне в нещо прекрасно… или пък не. Така или иначе, знаете, че винаги ще имате собствената си любов и подкрепа.

10. Изпитвате съпричастност

След като можете да видите отвъд собствените си желания и нужди какво е необходимо, за да зарадвате партньора си, сте готови да преминете от “аз” към “ние”.

11. Вие сте уверени

Самочувствието е ключът към това да знаете, че сте готови за любов (това е и най-мощният афродизиак). Когато се гордеете със себе си и сте наясно със собствената си стойност, привличате правилните хора в живота си.

12. Приемате промяната и сте готови да се развивате

Вие сте готови за връзка, когато приемате себе си такива, каквито сте точно сега, днес, но същевременно сте готови да се развивате и да опитвате нови неща – индивидуално и с партньор. Когато създавате спомени, а не стени.

Източник: iwoman.bg

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *