Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

15-годишния Мирослав Б. признал вината си за това, че убил 7-годишното момиченце от село Ковачевци, твърди News24sofia.eu.

Непълнолетния младеж заявил пред разследващия полицаи, който води разследването П. К. от Районното управление в Самоков, че не е искал да убива 7-годишното момиче.

Той разказал пред униформените, че малкото момиче започнало да му се подиграва и го обидила.

Малко по – късно пред инспектори от Детска педагогическа стая заявил друга версия, че малкото момиче започнало да го „псува“ на „гей“ и „циганин“.

След това ударил малолетното момиче по главата, а тя от своя страна продължила да му крещи в този момент 15-годишния Мирослав отвежда малкото момиче в съседната къща и започва да я удря.

След като момичето се хванало за вратата я ударил повторно и е успял да я вкарал в къщата на майка му, а той живее там от години напълно сам.

Малко след това момичето започнало да плаче от страх и Мирослав започнал да я удря по корема и лицето. Момичето е удушено с една ръка на леглото, а минути след това Мирослав направил опит да изнасили 7-годишното дете.

След като чува, че в селото се издирва детето Мирослав взима чувал и слага момичето в него. Добре скрива трупът на малкото момиче под кревата и напуска домът си.

Отива при родителите на момичето и започва да им казва, че не е виновен, че ще им помага за издирването и започва заедно с роднините и майката да търсят детето, но до 22 ч. без успех в търсенето.

На място идват и полицейски кучета от София, които откриват тялото на малкото момиче в домът на Мирослав. На място дошлите полицаи веднага задържат 15-годишния младеж и го откарват в ареста в Самоков.

На място идва бащата, който заявил, че е ходил да бере билки в гората. И става ясно какво точно се е случило с малкото момиченце.

Майката на момичето започва да крещи по полицията и „Спешна помощ“, че иска да убие Мирослав. Жената е била прегледна от дошлите медици, а след това започнало разследването на място от разследващите органи на място.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *