Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Лорена Фабиана Колота, която се казва Сабрина Саброк – ще навърши 50 години този месец, но казва, че хората често я бъркат с жена на 30-годишна възраст, също така, казва, че нейният съпруг Александро Ернандес Замора, който е на 35 години, много и помага да изглежда млада.

Сега Лорена ръководи собствена компания за продуциране на порно и участва в много от видеоклиповете.

Моделката, която живее в Тексас, САЩ, претърпява първата си козметична операция – уголемяване на гърдите, когато е била само на 25, за да увеличи размера на сутиена си.

Оттогава тя е имала толкова операции, че е загубила бройката им. Лорена каза: „Бях толкова травмирана, че ци*ите ми са толкова плоски, когато бях по-млада, че просто имаше смисъл да ги уголемя.”

„В днешно време хората мислят, че съм с 20 години по-млада и постоянно ми казват, че мислят, че съм на 30.“ 49-годишната Лорена е претърпяла 15 операции само на гърдите, като от снимките се вижда, че доста е прекарала. Сега гърдите й тежат по 7 кг.

Благодарение на зашеметяващия си външен вид, Лорена печели корицата на Playboy пет пъти и редовно се появява по мексиканска телевизия – дори е водила собствено шоу в продължение на седем години.

Но не всяка процедура обаче е преминала гладко и нейните импланти са предизвикали големи проблеми.

Тя обяснява, че е било трудно, защото възстановяването е било доста неудобно и всъщност е трябвало да направи втора операция, тъй като един от имплантите и се е счупил. „Ставаше опасно и проблематично, затова отидох на спешна операция, за да си намеря нови импланти“, допълва още тя.

„Не пия алкохол, не пуша и не използвам наркотици, ям супер здравословна храна, нещо, което правя през целия си живот, по принцип съм супер здрав човек и работохолик, което ме кара да изглеждам млада, заедно с по-младя си съпруг, който инжектира младостта в живота ми”, казва тя.

Моделът не планира да спира с операциите, когато навърши 50 години. Тя отбеляза, че определено ще има нужда от услуга и ще продължава да влиза под ножа и да експериментира с нови процедури. Лорена казва, че външният й вид генерира много внимание, както положително, така и отрицателно и че ако хората говорят, тогава е нещо хубаво, така сте привлекли вниманието им.

“Бих описала външния си вид като някакъв комичен – например Jessica Rabbit, когато започнах трансформацията си през 90-те, но в наши дни просто се придържам към пластмасовия нереален външен вид.”, казва Лорена.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

(източник снимки: Jam Press)

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *