Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Меган Бартън Хансън навършва 27 години днес (6 март) пише Daily Star.

26-годишната Меган е като женска енциклопедия за много въпроси, за които жените се обръщат към нея в официалния и Instagram профил, който е следен от 1,8 милиона души.

Тя говори за всичко – от данъка върху тампоните, до подпомагането на секс работниците, тъй като преди да намери известност, тя самата е била стриптизьорка.

Преди да стане стриптизьорка, Меган работила в адвокатска кантора на минимална заплата.

След като видяла за пръв път стриптийз шоу, тя отишла в най-близкия клуб и поискала работа, където след това я научили как да се съблича.

Говорейки във видео, публикувано в профила й в Instagram, Меган каза:

„Първият ми опит беше толкова плашещ, няма да лъжа, бях толкова нервна, нямах никакъв танцов опит, танцувах като баща в дискотека, но просто знаех, че искам да печеля пари и исках наистина да се напъна.”

Тя допълва, че когато влязла за първи път в стриптийз клуб е имало момиче, което да и покаже какво да прави и така тя получила “танц в скута” и, след което го приложила на някакъв мъж.

Майката на Меган често е в нейните сторита в Instagram, но когато за първи път разбира, че дъщеря и се съблича за пари, тя се разплакала.

По време на същия Instagram Live Меган казва, че пазила новата си работа в тайна от родителите си, но в крайна сметка е казала на майка си, която била съкрушена.

Тя добавя: „Първоначално не казах на родителите си, че се събличам, казах на майка си, че ще бъда сервитьорка в стриптийз клуб и тя попита – “Защо Мег? – хората ще говорят”, но вкрайна сметка майка и се съгласява с това, което прави.

Защо е оставила събличането?

Шефката на клуба казва пред The Sun: „Тя не беше уволнена, но имаме правило, на никой от персонала не е позволено да се обвързва с бармани, портаджии, охрана, каквото и да е, а тя излязла с едно момче от персонала и аз не бях съгласна с това, затова си тръгна, не съм я уволнила, казах и да напусне”. Анна казва, че Меган е била винаги точна.

„Тя беше много добра танцьорка и имаше много хора, които влизаха тук заради нея”, казва още Анна за нея.

През май 2020 г. танцьорката заяви, че може да се върне към стриптийза, тъй като смята, че това може да й помогне с нейната увереност.

В момента Меган печели над 800 000 британски лири на месец от OnlyFans, а нейната онлайн база от фенове се увеличава всеки ден.

В интервю пред The Sun, Меган казва, че благодарение на OnalyFans, в момента тя има един добър доход, който може да и помогне за закупуването на мечтаната къща, след като преди месец си е взела последен модел кола.

Казва, че много момичета я питат за съвети, как могат да развият профила си в OnlyFans като тя казва, че просто трябва да са секси и да харесват тялото си и да имат поведението, което е нужно за такъв тип приложение, нещо от което тя се е притеснявала преди, но сега вече е уверена в това, което прави.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *