Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Обявили сме днес това като брифинг по следния въпрос: Пет пъти предупредихме, че моделът Борисов се подкопава и пет пъти подадохме ръка на новите политически субекти в НС за разграждането на този модел и те пет пъти я отхвърлиха. Но точно с едно действие бетонираха Борисов в най-стратегическия за икономиката и националната сигурност и геополитиката сектор – енергетиката. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на брифинг в централата на БСП.

“Да припомня с няколко изречения – внесохме мораториум на сделки и смяна на бордове на отиващото си правителство до избор на ново. Тези нови субекти отхвърлиха предложението ни. След като разбраха гафа си почнаха да се обясняват с политически хватки ,а сега искат да го внасят в парламента. Късно е колеги за китка, защото ето какво се случи за ден 

Спешно на извънредни заседания се излъчиха новите бордове на енергийните дружества, събраха се документи, произнесе се министъра и се вписаха за 24 часа. 

Това са промени в Българския енергиен холдинг, АЕЦ “Козлодуй”, МИНПРОЕКТ. Борисов се бетонира в енергетиката за 5 години напред. Такива са договорите на новите бордове. 

“Предоставяме справка от ТР за свързаност на новоизбраните лица и можете да потърсите кой-кой е. За нас остава един въпрос: защо уж новите партии, които искат да се борят със статуквото, обслужиха задкулисието, вместо да се борим с него. Очаквайте утре нови факти и документи. Благодаря ви”,

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *