Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж изпълниха първия си публичен ангажимент след смъртта на принц Филип. Двойката се появи заедно в 282-ри ескадрил „Ийст Хем“, Въздушен тренировъчен корпус в Източен Лондон, разказва Harper’s Bazaar.

Там те разговаряха с кадети, които подкрепят развиването на жизненоважни житейски умения у младите хора, съобщава  Edna.bg.

По време на посещението ескадрилът отдаде почит на херцога на Единбург, който в продължение на 63 години беше главен въздушен комодор на въздушния тренировъчен корпус. През 2015 г. Филип предава военния патронаж на херцогинята на Кеймбридж, която след това става почетен въздушен командир.

Посещението на Кейт Мидълтън и принц Уилям попадна в рамките на официалния едномесечен траур смъртта на принц Филип, затова двойката беше облечена в черно. Херцогинята беше избрала рокля тип палто на Dolce&Gabbana във военен стил, комбинирана с аксесоари в черно – обувки на ток и кожена чантичка.

Снимка: Getty Images

Моделът със златисти копчета и без яка Кейт облече и през 2017 г. в Деня на Възпоменанието, отбелязват от HELLO!. Вчерашното събитие не е единственият случай, в който херцогинята на Кеймбридж се появява в униформена визия. Припомнете си предишните ѝ попадения в галерията долу.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *