Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Очаквах от ИТН да откажат срещата с ГЕРБ, макар че се надявах някакъв разум да надделее. Щях да им кажа, че е важно да има кабинет, може да не е нашият. Да имаш 160 депутати и да не направиш кабинет е доста глупаво. Това заяви депутатът от ГЕРБ и кандидат за министър на туризма Любен Дилов – син в предаването „Лице в лице“ по bTV.

„Ситуацията ще е тежка, ако в следващите два месеца не се случат някои неща. Има мерки, които може да ги вземе редовно правителство. Някои директни плащания не могат да бъдат направени, както и добавките на пенсионерите и медицинските работници“, прогнозира той.

„Постът на културен министър е черешката на тортата в едно правителство. Той се дава на някой с ярко присъствие. Един бъдещ министър не трябва да се занимава с управление. Всеки сектор трябва да има самоуправление. Министърът трябва да посредник между пленарната зала и гилдиите. Аз например се срещнах с доста представители на гилдиите в българския туризъм“, разкри Дилов – син.

„В момента ситуацията е такава, че всеки опит за среща би бил разчетен лошо. Затова всичко, което правим, ще го правим пред всички. В момента текат невероятни пазарлъци по кьошетата в НС“, откровен е кандидатът за министър на туризма на ГЕРБ.

Той се обърна към Слави Трифонов с призив за създаване на правителство: „Направете го, иначе е тъпо“. И добави: „Имам чувството, че всички са забравили за какво са ги пратили хората там“. „ГЕРБ е единствената партия в историята на България, която бие пет пъти поред в парламентарни избори. За нас са важни идеите. Нито веднъж не сме отстъпили от наше предложение“, каза още Любен Дилов – син.

„Намираме се в една шизофренна ситуация, от която хората не печелят. Очаквам нещо тъпо да се случи, но българският политически елит винаги ме е изненадвал и е правил нещо още по-тъпо. Утре мандатът отива при Слави Трифонов и той може да ни изненада“, заящи още той.Л

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *