Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Оръжието е пистолет и то е намерено близо до мъжа и жената. Не се знае дали има преки очевидци на случилото. По принцип между 14 и 15 часа човекопотокът не е голям, съобщава NOVA.

Както по- рано съобщихме, екшън се разигра на станция “Летище София” в столичното метро. Мъж и жена са намерени в безпомощно състояние в метростанцията от летищните власти. Мъжът е стрелял по жената, след което е насочил оръжието към себе си. Двамата са имали любовни отношения, разкриха разследващи. 

В момента разследващите са на метроспирката.

Простреляната жена е в болница „Св. Анна“. Директорът на болницата д-р Славчо Близнаков обясни какво е състоянието ѝ:

“Тя е приета в кома и интубирана. Има реална опасност за живота ѝ. Има три огнестрелни рани – едната в главата, в областта на гърдите и в корема. Всяка една от тези рани е живото застрашаваща”, посочи медикът и уточни – Една от тях е в главата с входно-изходно отвръщие. Другата рана е в дясна гръдна половина. Всяка рана е животозастрашаваща.

В болницата са извършени реанимационни мероприятия в противошокова зала. Жената е в операционна зала, където подлежи на коремна и на неврохирургична операция”, обясни директорът на лечебното заведение д-р Славчо Близнаков.

Той уточни, че на жената са ѝ извършени реанимационни действия и в момента е в операционна зала, където ѝ предстоят две интервенции.

Пред БНР свидетел на инцидента сподели: “Тъкмо излизах от метрото, а те тъкмо влизаха. Съответно, не можах нищо да видя, след като всичко стана вътре, в метрото. Не можах да чуя изстрели, явно са сложили заглушители. После дойдоха още повече хора – полицаи и това беше! Не ни допуснаха вътре!”.

Директорът на СДВР Георги Хаджиев и градският прокурор на София Илиана Кирилова ще дадат пресконференция.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *