Мини рулцата със сочни наденички са чудесен начин да разнообразим ястията на трапезата си с нещо лесно за приготвяне и изключително вкусно. А червеното вино винаги е най-доброто допълнение в студените дни.
Продукти:
500 г наденица
500 г бутертесто
4 супени лъжици дижонска горчица
1 разбито яйце
Приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса. Разстелете тестото. Нарежете го на 6 равномерни квадрата. Направете същото и с втория лист тесто. Трябва да получите 12 еднакви квадрата. Намажете всеки квадрат с горчица. Разрежете наденицата на 12 малки парченца. Поставете по едно парченце във всеки квадрат. Затворете квадратчетата като рула, така че да се покрие напълно наденицата. Подредете ги в намазнена тава. Намажете с яйцето и печете за 10 минути.
Източник: Az-jenata.bg