Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Сред най-нашумялите естетични и разкрасителни процеуди в последната година е секси погледът.

Една от най-привлекателните черти на Бела Хадид са бадемовидните очи, чиято форма тя винаги подчертава с грим. Този външен вид има специално име в Интернет средите – “foxy” или “catty” eyes (лисичи или котешки очи). Малко хора получават такава форма на очите от природата (експертите казват, че и Бела Хадид не е от тях), но има няколко начина да я създадете – от хирургия до техники за грим. Същността на всички процедури е физически или визуално да повдигнете външния ъгъл на горния клепач и леко да го издърпа към слепоочията – така на външния вид ще бъде добавен хитър ъгъл, което напоследък е тотален тренд сред много момичета по света.

Ето как се постига той:

Блефаропластиката е пластична хирургия, която включва промяна на очния разрез чрез отстраняване на излишната кожа или мазнини. Обикновено тази процедура се използва за коригиране на формата на надвисналия клепач или подмладяване. Тази операция е много разпространена в козметичните клиники и се извършва под местна упойка. Това улеснява периода на рехабилитация и намалява рисковете от операцията.

Кантопластика – един от вариантите на кантопластика е, че пластичният хирург леко разрязва кожата във външния ъгъл на окото, като по този начин я прави по-издължена. Лекарите не препоръчват тази процедура за хора с остро късогледство или високо кръвно налягане, а средният период на рехабилитация може да достигне 20 дни.

Лифтингът с конци е нехирургична процедура за лифтинг на лицето, която позволява да симулирате позицията на ъглите на устните, очите, веждите и да коригирате линията на брадичката. Специални конци се вкарват под кожата и се фиксират в тези зони, които изискват изпъване или промяна. Конците се различават по състав и размер. Най-тънкият се инжектира със специални игли и тази процедура се счита за по-безопасна и ниско травматична. Конците са абсорбиращи се, постоянни и дори изработени от благородни метали. Най-честите странични ефекти от повдигането на конеца са алергични реакции, подуване и натъртване, но тази процедура не включва сериозни операции и дава незабавно забележим резултат.

View this post on Instagram

had some time …. @diormakeup ☘️

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Временно повдигане и ботокс. Можете да повдигнете горния ъгъл на окото с помощта на хардуерен и не-хардуерен лифтинг на лицето и ботокс, а инжекциите ще донесат най-добър резултат. Всички видове ултразвукови и масажни устройства ще дадат временен и ненадежден ефект. Когато се свързвате със специалист, е важно да вземете предвид вашата индивидуалност, за да не я загубите и да изслушате всички съвети на лекаря. Всяка операция има своите недостатъци и последици, така че показвайки на лекаря снимка на Бела Хадид и провъзгласявайки „Искам така!“, трябва да помислите за всички плюсове и минуси.

Най-безвредният и безболезнен начин да направите „лисичен поглед“ е да го подчератете с грим. Преди това можете да коригирате формата на веждите си, създавайки ясен ъгъл и леко издърпвайки най-високата им точка нагоре. Удължени тънка очна линия или опушена такава ще помогне да се подчертае външния вид. Също така, когато нанасяте спирала, опитайте да се фокусирате върху външния ъгъл на окото, като преместите четката малко встрани. Един от най-добрите трикове за издърпване на външния ъгъл на окото са снопчетата мигли. Те удължават окото, създават обем и изглеждат максимално естествено.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *