Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Сълзливи обяснения, мили очички и молби? Напразно се опитвате да накарате хората с каменно сърце да ви съчувстват. Може да разкажете най-трогателната си история, а те няма да трепнат. Някои стават безчувствени след като ги наранят, а други са си такива по природа.

Кои са тези непоклатими същества и под какво съзвездие са родени?

Овен

Точно този весел знак оглавява класацията. Овенът не съчувства на никого и би помогнал, но само ако има полза от това. Марс добавя сила в този огнен знак. Богът на войната покровителства овена и го дарява с власт. А където има власт, няма място за съжаление и съчувствие. Овенът ще ви остави да се справяте сами и хладнокръвно ще ви посочи грешките, които сте допуснали.


Рак

Неочаквано, нали? Истината е, че ако нараните представител на тази зодия, вие просто спирате да съществувате за него. Ракът не е зъл, просто спира да му пука за вас. Не обвинявайте равнодушния представител на водната стихия затова, че оковава сърцето си в броня. Той се страхува да не бъде наранен. Докато вие страдате за представител от тази зодия, той вече напълно е забравил за вас.


Козирог

Козирог, помогнете! Козирог, спасете ме! Можете да разкажете хиляди тъжни истории на представителя на този знак, а той ще се изсмее и ще удари с юмрук по сърцето си. Козирогът е затворен и е винаги готов да си тръгнете. Не очаквайте от него да покаже емоция и да ви потърси някога отново.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *