Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

“Всички мъже са ужасни!” обичат да казват някои жени. Няма как това да е напълно вярно, но от друга страна, ако досега са попадали само на мъжете от тези 4 зодии, нищо чудно, че са се отчаяли, пише iWoman.bg. Продължете да четете, за да видите кои са те и разберете защо според астролозите тези господа са меко казано ужасни.

Риби

Има много начини, по които мъжете от зодия Риби успяват да вбесят жените и да ги извадят от строй. Да започнем с това, че са адски нерешителни. Рибите обичат да говорят много и да дават големи обещания, но в повечето случаи всичко е само празни приказки. Те ще ви обсипват с красиви думи и романтични подаръци, но реално няма да предприемат нищо сериозно в отношенията ви.

Когато сте във връзка с тях, вие ще трябва да сте водещата страна, защото Рибите ще бягат от отговорност. Освен това тези мъже са много разсеяни и бързо забравят. Така че е напълно вероятно да закъсняват за срещи, да отменят ваши общи планове в последния момент и да забравят за годишнините ви. Като добавим и факта, че ще отказват да си намерят сериозна работа, ще ви е трудно да сте във връзка с такъв човек.

Козирог

Козирозите не са най-прекрасните мъже по редица причини. Те изглеждат общителни и готини, но всъщност носят маска, която не свалят дори и пред най-близките си хора. Те могат да са страшно манипулативни и безскрупулни. Големи егоисти са и не биха се спрели пред нищо, за да получат това, което са си наумили.

А на всичкото отгоре са и безнадеждни работохолици. Ако искате да сте с такъв мъж, ще трябва да забравите напълно за себе си и да се отдадете изцяло на неговите каузи. Но не очаквайте жертвите ви да бъдат признати като такива, защото този човек ще продължи да гледа единствено собствените си интереси.

Близнаци

Трудно е да се общува с мъже от зодия Близнаци, поради простата причина, че никога не можете да сте сигурни в какво настроение ще ги сварите точно сега. Представителите на тази зодия си лягат с едно намерение, но се събуждат със съвсем други планове.

С тях трябва много да се внимава също така, защото те си падат и интриганти. Могат да използват думите ви и срещу вас самите. Определено се изисква много голямо търпение, за да се разберете с мъж от зодия Близнаци. А понякога това е напълно невъзможно.

Рак

Проблемът на Раците е, че много лесно изпадат в депресии и тогава им се струва, че целият свят е срещу тях. А озоват ли се в поредната черна дупка, ще направят всичко възможно да ви завлекат и вас там.

Не започвайте сериозни отношения с мъж от зодия Рак, ако не искате да слушате излияния, негативни мисли и обвинения. Това е човек, който смята, че винаги е жертва на обстоятелствата и няма какво да направи, за да си помогне. Около него можете единствено да се депресирате.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *