Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Според книгите на сексуална тематика идеалният секс за жената задължително трябва да започне с дълга любовна игра и е възможен само с внимателен, грижовен мъж, който е в състояние да създаде чувството за сигурност. Помолихме различни жени да споделят своя опит от най-добрия секс в живота им.

Ирина, (30): “Най-добрият секс е бавният и продължителен”
Никога не съм разбирала бързия секс. Приятелките ми говорят за готин, страстен секс в тоалетната на бара в разгара на купона. Не им харесва, когато нещата отнемат твърде много време. На мен не ми допада когато един мъж се нахвърли върху мен и веднага се захване с работата. Всичко свършва за 5-10 минути и аз оставам на загуба, какво е това?

Харесва ми, когато имам време да се настроя, да се разсея от всички мисли в главата си. Следователно – спокойна обстановка, лежерен разговор, внимателен мъж – това е тайната на добрия секс за мен. Обичам да загася светлините – не защото се притеснявам от голото си тяло, а просто за да сведем до минимум визуалните стимули.

В идеалния случай, партньорът не спира да ме гали, прегръща ме, целува ме от главата до петите. Следователно еднократният секс изобщо не е моето.

grayscale photography of woman opening her mouth

Светлана (26): “Обичам разнообразния секс”
Скуката в секса с редовен партньор идва бързо при мен. За мен е важно винаги да има нещо ново. Може би защото обичам да експериментирам.

Например, има специални еротични свещи. Всичко това и много други неща могат да бъдат намерени в еротичните магазини. Важно е партньорът да бъде любопитен, алчен за нови емоции – тогава сексът ще бъде очарователен!

topless woman covering her face with her hands

Екатерина (29): “Основното е да сме на една и съща вълна”
Аз съм страстна жена и харесвам строго определен тип мъже – интересни и успешни, които са запалени по професията си. По правило именно с тези мъже, харизматичните, умни и опитни, никога не ми е скучно.

Каква е връзката със секса тук? Мисля, че обикновен и незабележим мъж просто не може да ме възбуди. При такива хора няма енергия, те са празни, нямат въображение, опит, интерес към експерименти. Обикновено те са скучни в секса. Много ми харесва, когато с един мъж си съвпадаме, трудно е да се предаде с думи, дори не става въпрос за секс, а за настроение.

woman in pink brassiere lying on bed

Олга (37): “Всеки секс е добър, стига мъжът да е опитен”
Честно казано, научих се да получавам удоволствие от секса чак на 30 години. Преди това се чувствах неловко. Мъжете непрекъснато правеха нещо нередно и аз мълчаливо изчаках да свършат.

Ако човек не може сам да разбере как да ми угоди, тогава трябва да му кажа. Най-добрият ми любовник не знаеше къде е клиторът ми и как да го стимулира, докато аз самата не му го показах. Беше смущаващо, но някак си го преодолях.

В резултат на това с течение на времето се почувствахме толкова добре – аз просто усетих това, от което имах нужда. Сега мисля, че най-добрият секс ще бъде с онзи мъж, който няма да играе ролята на всезнаещ мачо, а ще слуша какво аз самата искам да му кажа.

yellow rose flower

Наталия (27): “Най-добрият секс е когато няма значение дали ще се осъществи”
Аз съм много чувствителна жена – както емоционално, така и физиологично. Оргазмът ми идва доста бързо и лесно, но винаги имам усещане за непълнота. Постоянно искам все повече и повече секс.

В един момент разбрах, че самият сексуален акт е по-малко важен за мен. Много по-важна е привързаността, това е интимно взаимодействие с един мъж. Харесва ми когато винаги чувствам любовника до себе си. Когато той прегръща кръста ми, хваща ръката ми, докосва косата и лицето ми.

woman in black lace brassiere lying on bed

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *