Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Кметът на Ямбол Валентин Ревански изкара COVID-19 в края на миналата година, той от първо лице разказа за ефекта от приемането на Ивермектин. „В първите дни на заболяването бих определил симптомите като средно тежки,  но след прием на съответните медикаменти състоянието ми се подобри значително“, сподели той пред kmeta.bg. Ивермектин му предоставил негов близък. „Искам да подчертая, че е важно приемът на лекарството да става, след като бъде проведена консултация с медицински специалист“, предупреди Ревански пред kmeta.bg.

Той се консултирал с д-р Милена Янкова, родом от Ямбол, но практикуваща в София. „Тя ми обясни за медикамента и как може да бъде намерен. Под нейно ръководство започнах прием на лекарството в продължение на три дни. Нейният съпруг, тогава болен от COVID-19, също използваше Ивермектин в съчетание с антибиотик.

Ha втория ден след приема вече нямах температура и се чувствах значително по-добре. Единствено имах болки в гърлото, които намаляха, след като използвах гранофурин”, разказа кметът на Ямбол, който добави, че е използвал лекарството преди то да бъде одобрено.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *