Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

“Не са раздавани пари безвъзмездно, ако има нарушения, то да се провери ББР. В един момент ще се окаже, че всичко е било по процедура”, коментира още той разкритията на служебния кабинет. 

“На служебните министри, които са тук за два месеца, не им е работа да ровят, а да осигурят изборите, които се провалят”, допълни зам.-председателят на ГЕРБ.

Не водим сериозен разговор на къде трябва да върви държавата. Виждаме едно реваншистко служебно правителство, което всеки ден излиза с нещо намерено-ненамерено. Оголеното озлобление на служебния кабинет цели да удари ГЕРБ преди изборите, каза Митов. 

“Санкциите се ползват и ще се ползват, за да бъдат удряни бизнеси, а на тяхно място ще се настанят хора от кръга на Радев”, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ.

“Не само че заявяваме, че ще управляваме, но отново ще сме първа политическа сила. Обеден съм, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила – не може да заобикаляме толкова много гласоподаватели”, категоричен бе Даниел Митов. 

“Какво общо имаме със “Сиела норма”? Измислиха си Изборно законодателство за една нощ, сътвориха куп глупости, а ние ги предупредихме за машинното гласуване”, допълни Митов. 

“Не избягах от отговорност и последния път, а беше ясно, че няма да се състави кабинет. Готов съм да бъда “използван” за доброто на държавата”, каза още той. 

“Всички магистрали, за които говорим не са просто пропаганда, а кръвоносната система на бизнеса”, завърши Даниел Митов по повод предстоящите избори и кампанията.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *