Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Пандемията от коронавирус преобърна живота на много от нас с главата надолу. Можете да бъдете сигурни, че най-разочарованите през 2020 бяха тези, които не бяха свикнали да се ограничават от нищо и си позволяваха често да ходят по почивки на екзотични острови, предаде woman.rambler.ru.

Може да се каже, че карантината ги приземи и ги накара да се чувстват като всички останали хора с нисък или среден стандарт на живот. Е, как може да изглежда една почивка на инфуенсър без зрелищни фотосесии, показващи красота, сексуалност и успех?

Излишно е да казвам – къщато или градинато на баба не е добра среда за бляскава фотосесия. Но какво да се направи – тенът, както и новите снимки в социалните мрежи няма да се появят сами. Тези снимки показват не само история на провалена ваканция, но и са показател, че една истинска дама може да превърне дори копривата, комари и тръстиките в средата на Русия в подходяща локация за снимков материал.
Като цяло, какво значение има къде е била фотосесията в бикини, ако знаете тайните на правилното позиране? Уверете се в това като разгледате галерията ни:

Превод: TrendyNews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *