Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Юристи оглавяват листите на  Републиканци за България 24 и 25 МИР-София, днес те регистрираха листите с кандидати за народни представители за 46-то Народно събрание, съобщиха от пресцентъра на партията, предава Novini.bg.

Теодора Димова е висококвалифициран магистър по право, завършила висшето си юридическо образование в гр. Ница – Франция, реализирала успешно професионалната си кариера в сферата на бизнес правото на територията на Франция и Княжество Монако. Съучредител на ПП „Републиканци за България” и член на Изпълнителния съвет.  

Д-р Борис Велев завършва право в Хумболт Университет Берлин през 2005 г. От 2006 г. работи като юрист в редица предприсъединителни проекти на  Европейския съюз с България в сферата на правосъдието. От 2008 г. е адвокат, вписан в Софийска адвокатска колегия. От 2010 г. до 2014 г. е докторант във Фридрих-Александър Университет Ерланген-Нюрнберг, като през 2014 г. защитава докторска дисертация на  тема: „Отнемане на имущество, придобито чрез незаконна дейност, в полза  на държавата“. 

В листите на двата МИР-а са и познати експерти като Христо Казанджиев – той е магистър от Университета по минно дело и геология, гр. София, с квалификация инженер по търсене и проучване на нефт и природен газ. С над 20-годишен опит в сферата на петролните проучвания в България, Либия и Сирия, покриващ целия спектър от дейности. С повече от 20 години опит в сферата на предоставяне на права за търсене, проучване и добив на енергийни и минерални ресурси (предоставяне на лицензии и концесии) и управление на дейностите, свързани с тях и с над 12 години опит в сферата на преноса, доставките и разпределението на природен газ. 

Христо Казанджиев е бивш директор енергийни ресурси и подземни богатства в Министерство на икономиката и енергетиката. С над 40-годишен опит в сферата на нефта и природния газ. Консултант на свободна практика-енергетика и подземни богатства. Независим енергиен консултант и член на Българския енергиен и минен форум.

Сред кандидатите са и много млади лица, които са амбицирани да работят за бъдещето на София и на България. 

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *