Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Клаудия Ривие от Загреб, Хърватия, е категорична, че не е минавала под ножа, за да постигне фигурата си на пясъчен часовник, също така твърди, че след като е напълняло с килограма, циците й от C-чашка са нараснали драстично, пишат от DailyStar. Пригответе се за смразяващи и разгорещени снимки, които ще оставят устата ви отворена за часове напред.

25-годишната секс бомба казва: „Когато бях по-млада, вероятно бях с 30 кг. по-малко от днес. Тогава нямаше нито един признак на цици върху мен. Вероятно бях чашка С по това време, която считам за малка за формата на тялото си.”

Гърдите на Клаудия започнали да растат, когато тя била на тийнейджърска възраст и още тогава били като бомби, но до ден днешен тя все още обмисля да ги направи по-големи. Тя обмисля да си направи пластична операция в бъдеще.

Клаудия разкрива: „Досега не съм правила операция, но мислех за гръдни импланти. Знам, че мнозина ще кажат, че съм не съм на себе си, и че гърдите ми са достатъчно големи, но винаги, когато отслабвам, губя маса. Ако някога отслабна, със сигурност ще помисля за имплантиране на гърди.“

Извивките на Клаудия привличат вниманието на почитателите от мъжки пол онлайн. Тя може да се похвали с над 250 000 последователи в Instagram, а някои от тях дори са поискали да се оженят за нея.

Тя разказва: „Получавам много предложения за брак всеки ден! Много е сладко. Обичам и ценя всеки един от моите последователи, а коментарите им и съобщенията в пощата ми, стоплят сърцето ми. Получавам и 100 видеообаждания на ден.”

Клаудия също така има и профил в OnlyFans, където може да се похвали с над 36 700 абонати. Тя таксува около 3,60 британски лири на месец от съдържанието за възрастни, което пуска там. Но макар да е сигурно, че тя печели хиляди месечно от пикантното начинание, тя остава не пръска приходите си напред и назад.

Клаудия добавя: „Не обичам да говоря за цифри, когато става въпрос за доходите ми, но мога да кажа, че това е повече от достатъчно, за да живея добър живот. Винаги работя усърдно и се отдавам на 110% за това, което правя и това ми се отплаща.“

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *