Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Селекционерът на България Ясен Петров не беше особено доволен от дебютния му мач начело на ”трикольорите”. Родните ни футболисти загубиха с 3:1 от Швейцария в първи квалификационен мач за Световното първенство в Катар през 2022. Трите гола за ”кръстоносците” бяха отбелязани още до 13-ата минута на срещата, а през цялото първо полувреме българите трудно минаваха центъра на терена. Старши треньорът похвали влезлите като резерви Спас Делев, Илиан Илиев, Момчил Цветанов, Ивайло Чочев и Атанас Илиев.

“Определено сблъсък с действителността. В този си вид сме за първи път. Детински грешки. Добър отбор наказва такива детински грешки. През втората част се опитахме да играем футбол, нещата бяха по-прилични. Не мога да си обясня това поведение. По време на тренировките показаха, че искат. През второто полувреме имаше промяна, но е много трудно да се върнеш от 0:3. Истината е, че в този си вид защитата се вижда за първи път. Не искахме да правим промени в нея, защото постепенно влязоха в мача. Швейцария са с класа над нас и чисто физически. 

Всички, които влязоха на смяна, се представиха на добро ниво. Срещу Италия трябва да сме много концентрирани от първата минута. Футболът се играе 90, а не 45 минути”, каза Ясен Петров.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *