Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Семейство от Сидни, Австралия, с ужас откри жива змия в пакетирана маруля, купена от сина им от магазин от веригата “Алди”, съобщава LadBible, цитирана от gospodari.com

Лесли Кун постнал снимките във Facebook с коментар: “Проверявайте внимателно пакетите с марули. Снощи синът ми е намерил бебе бледоглава змия в бейби-марулята си, купена от Алди”.

Check packaged lettuces carefully. Last night my son found a baby pale headed snake in with his baby cos lettuce from Aldi.

Публикувахте от Lesley Kuhn в Понеделник, 12 април 2021 г.

В отговор на запитване в коментарите Лесли твърди, че влечугото е било живо в момента на отваряне на пакета и е било прибрано от Информационната, спасителна и образователна служба за дивата природа (WIRES), на която позвънил синът ѝ.

Макар и съвсем млада, бледоглавата змия е описана от „Куинсландския музей“ като „потенциално опасен вид“, а ухапването от отровното същество може да бъде „сериозно“. Във видеото по-горе можете да видите как изглежда представител на вида.

От “Алди” са заявили, че разследват случая, като допълват, че: “Работихме съвместно с WIRES по установяването на естественото обитание на змията, което със сигурност знаем, че не е нашият магазин”.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *