Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Наричат я “Нострадамус на Балканите”, Леля Ванга, Ванга гледачката, Петричката врачка… Родена през 1911 г. в Струмица под името Вангелия Пандева Гущерова, днес всички я “познават” като Баба Ванга – ясновидката, на която приживе е приписвана способността да вижда съдбата на всеки човек, който я посещава, и че е притежавала дарба да предсказва бъдещето.

Хиляди са хората, търсили помощ за съдбите си при Баба Ванга. А освен, че виждала бъдещето на всеки човек, пророчицата ни е завещала и куп предсказания в световен мащаб, някои от които вече са се сбъднали. Изследователите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози вече са изпълнени. Твърди се, че Баба Ванга е предсказала точно атаките на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 г., възхода на исляма, разпадането на Съветския съюз, смъртта на принцеса Даяна, аварията в Чернобил – тези събития са само част от нещата, които тя е видяла преди да се случат.

С течение на времето Ванга предсказва значителни събития, стигащи чак до 5079 г. – годината, когато светът ще приключи, според нейните твърдения.

Какво обаче предсказва Баба Ванга за настоящата 2021 година?

На 85-годишна възраст, точно преди смърта си, пророчицата предсказва, че 2021 г. „ще донесе нашествие на екстремисти“ над Европа и че нашият континент ще бъде изправен пред химически атаки от „нашествениците“. През следващия период европейският континент може да достигне „края на своето съществуване“, твърди също баба Ванга.

Американският президент Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, която ще го остави глух, и ще претърпи мозъчна травма, според ясновидката.

„В началото на 21 век човечеството ще се отърве от рака. Ще дойде ден, когато ракът ще се върже с железни вериги“, прогнозирала Баба Ванга.

Тя предсказала, че „светът ще страда от много катаклизми и големи бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си. “Свидетели сме на опустошителни събития, които ще променят съдбата на човечеството.“

За 2021 г. тя също прогнозира икономическия спад на Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че заплахата за лидера на Кремъл може да дойде от неговата държава.

„Съветският съюз ще бъде възстановен през първата четвърт на 21 век“, предсказва още пророчицата.

„Влаковете ще „летят“, използвайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре, а Земята ще си почине.“ Все повече се дискутира използването на слънчевата енергия, така че прогнозата на Ванга не изглежда толкова футуристична.

„Силен дракон ще завладее човечеството. Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули“, прогнозира Ванга. Тълкувателите предполагат, че „драконът“ е Китай, който се превърна в суперсила. Трите гиганта може да са Русия, Индия и Китай, а по отношение на парите – банкнотите от 100 юана и 5000 рубли имат червен цвят.

Че Баба Ванга е имала дарба на ясновидка, признават почти всички хора, чували за нея. През 1966 година на Държавния научноизследователски институт по сугестология – псевдонаука, развита от ръководителя на Института Георги Лозанов, е възложено да изследва феномена Ванга. През следващите пет години в него са извършени анкетни проучвания на 7000 души, които са посетили Ванга. Резултатите показват, че на 70% от хората Ванга познава миналото, настоящето и бъдещето.

А ще се сбъднат ли предсказанията й за 2021-ва? Предстои да разберем.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *