Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Животът като родител със сигурност може да струва скъпо в наши дни, пишат от Dailystar.uk.

И така, някои майки са решили да увеличат банковите си сметки и да спечелят допълнителни пари като се обърнат към OnlyFans.

Платформата е абонаментна услуга за възрастни. В нея хората продават онлайн снимки и видеоклипове като абонатите плащат месечна такса.

Много звезди на OnlyFans правят милиони от сайта, така че и тези майки са решили да се включат в екшъна.

източник: JamPress

Нита Мари е 45-годишна майка от Колорадо, била е толкова бедна, че е чакала да изрязва талони за храна от списанията, но сега тя прави по 1 милион долара (720 000 британски лири) годишно, правейки разни неща пред камерата в OnlyFans.

Тя каза, че отглеждала децата си сама и емоционално не е можела да се справя с друг бизнес и така доходите и рязко спаднали. Нита добавя, че си спомня как е трябвало да взема назаем 20 долара, само за да може да сипе бензин в колата си. Спомня си още, че е ходела до мола и е трябвало да разделя хамбургер между нея и двете си деца, защото е нямала достатъчно пари за друга храна.

Решението на майката да се присъедини към OnlyFans, за да увеличи доходите си, се оказало много доходоносно. Тя отбеляза, че преминала от събиране на талони за храна до спечелване на над един милион долара за година.

Нита споделя тайните на своя успех и с други родители.

Тя ръководи група от около 200 жени, предимно американски майки, има и някои от Англия и Испания, които се присъединяват към OnlyFans и печелят пари.

Една от жените от нейната група е Ева Уайлд, която е на 42 и е от Тексас. Тя има две деца на 10 и 12 години.

източник: JamPress

Била е един от първите клиенти на Нита и понастоящем е в топ отбора от създателите на OnlyFans, печелейки $ 14-15,000 (£ 10-11,000) долари всеки месец.

Ева казва, че Нита е била прекрасна и наистина е вярвала, че Бог я е вкарал в живота й, за да й помогне да продължи напред.

Нейната треньорска програма е съсредоточена около овластяване и насърчаване на жените. Тя е изградила общност от жени, които работят заедно, за да се изграждат взаимно по толкова много начини.

“Това прави сърцето ми толкова пълно, знаейки, че мога да помогна на жените да намерят своето щастие и финансова стабилност, точно както намерих моето”, казва Ева.

източник: JamPress

Кейли Мари е 25-годишна жителка на Мичиган. Тя е част от OnlyFans по-малко от година, но вече е спечелила близо половин милион долара (362 000 британски лири).

Майката на две деца, казва че вече повече от два месеца е в работилницата на Нита и изпитва голяма любов и признателност към нея.

Кейли има три висши образования, но не ги използва, защото печели повече пари от OnlyFans.

„OnlyFans промени живота ми, преминах от бездомник и липса на превозно средство, дори и безработна, до притежател на собствена къща, а на път съм да притежавам и още една”, казва тя.

източник: JamPress

Друга от протежетата на Нита е Марсела.

Майката използва доходите си от OnlyFans, които са над 20 000 долара (15 000 британски лири) на месец, за да плаща, наред с други неща, юридическия факултет на дъщеря си.

Тя не се притеснява за бъдещето на децата си в техните училища, защото те не ходят на държавно училище.

Марсела не се срамува да споделя кариерата си, тъй като каза: „Защо трябва да крия огромна част от живота си, защото има хора, които не са съгласни с това?”, “Родени сме голи, ние сме естествени така, просто създадохме тази огромна стигма около сексуалността и голотата, когато това е съвсем естествено нещо”, допълва още тя.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *